Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

november 2015
Gratis

Food Film Festival op IDFA

november 28
De Brakke Grond,
Amsterdam,
+ Google Maps

Op zaterdag 28 november is het Food Filmfestival te gast op IDFA. Het festival presenteert al vijf jaar de beste foodfilms en liveprogrammering over eten. Tijdens IDFA 2015 verzorgt het Food Filmfestival vanuit De Brakke Grond de hele dag de beste food doc’s uit de IDFA selectie, faciliteert het vraaggesprekken bij de films en organiseert het een live evenement en proeverij over een van de grootste lusten èn lasten van het moderne voedselsysteem: Vlees.

Meer weten »
december 2015
Gratis

Uitnodiging “Innovatieve verdienmodellen in het Berkellandse buitengebied”

december 3 @ 09:00 - 12:30
Theater Het Spieker,
Eibergen,
+ Google Maps

Uitnodiging werkconferentie duurzaam en vitaal buitengebied “Innovatieve verdienmodellen in het Berkellandse buitengebied”

Meer weten »
€95

Uitnodiging Innovatieworkshop: Future Farming

december 3 @ 12:00 - 17:00
Blue Innovation Center,
Venlo,
+ Google Maps

Wat wordt het antwoord van de primaire sector op deze uitdaging? Hoe kunnen we in de nabije toekomst voldoende kwalitatief voedsel produceren voor onze wereldbevolking? En dat op een verantwoorde manier voor mens, dier én omgeving? HighTech heeft in het verleden bewezen een enabler te kunnen zijn voor veel werelduitdagingen. En wij denken dat HighTech ook voor Future Farming een cruciale rol speelt. Hoe? Laat u op 3 december in het ‘Blue Innovation Center’ verrassen door succesvolle ondernemers, informeren door spectaculaire kennis-concepten en inspireren tot het zelf zetten van concrete stappen naar realisatie van uw idee!

Meer weten »
€25 - €50

‘Twee plantenvisies en hun weerslag op bemesting en voedingskwaliteit’

december 4 @ 10:00 - 16:30
NIOO Wageningen,
Droevendaalsesteeg 10
Wageningen,
+ Google Maps

Neem deel aan het symposium rond twee visies op de kwaliteit van bodemvruchtbaarheid en plantenvoeding, in relatie tot humane voeding en gezondheid.
Prof. Louise Vet, directeur van het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) is onze gastvrouw en zal de dag voorzitten. Prof. Rien Aerts, hoogleraar Systeemecologie aan de VU, zal de dag samenvattend afsluiten.

Meer weten »
Gratis

Kennisbijeenkomst ‘’Ondernemen met nieuwe eiwitten’’

december 8 @ 15:30 - 20:00
Provinciehuis Zwolle,
Zwolle,

Er is een toenemende aandacht voor ‘nieuwe’ eiwitbronnen. Dit komt voort uit de behoefte om de voedsel- en agro sector duurzamer te maken. Agrariërs zoeken duurzamere eiwitoplossingen voor het voeden van vee…

Meer weten »
Gratis

Workshop Crowdfunding voor natuur

december 11 @ 09:30 - 12:00
Utrechts Landschap, Landgoed Oostbroek,
Bunnikseweg 39
De Bilt, 3732 HV
+ Google Maps

In deze workshop leer je over de mogelijkheden van crowdfunding: hoe het werkt, of het een geschikte vorm is voor jouw natuurproject en wat het nog meer kan opleveren naast financiering. We staan stil bij de uitdagingen en valkuilen van crowdfunding, geven tips en tricks en bekijken samen een aantal geslaagde en minder geslaagde voorbeelden. We geven natuurlijk ook uitleg over het gebruik van het crowdfunding platform Crowdfunding VoorNatuur.

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen