Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

oktober 2015

Bouw mee aan de toekomst van biologisch

oktober 10 @ 09:00 - 17:30
Plantion,
Wellensiekstraat 4
Ede,
+ Google Maps

Bouw ook mee aan de toekomst van biologisch op de Bio1000
Met 1000 mensen gaan we in één dag gezamenlijk de dialoog aan over belangrijke thema’s en toekomstplannen binnen ons landbouw en voedselsysteem met als resultaat een actielijst: wat gaan we nu doen om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen!

Meer weten »

Opening waterliniemuseum Fort Vechten

oktober 10 @ 10:00 - oktober 11 @ 17:00
Waterliniemuseum Fort bij Vechten,
Achterdijk 21
Bunnik,
+ Google Maps

Vanaf zaterdag 10 oktober opent Waterliniemuseum Fort bij Vechten de deuren voor het publiek. Met de opening van dit museum is de Nieuwe Hollandse Waterlinie een icoon rijker. In dit eerste weekend wordt dit gevierd met extra programmering en avondopenstelling op de zaterdag.

Meer weten »

Food Valley Expo 2015

oktober 12 - oktober 13
Orion, building 103,
Bronland 1
Wageningen , 6708 WH
+ Google Maps

Twee dagen om nieuwe contacten te leggen en inspiratie op te doen. Het programma van de Food Valley Expo 2015 is bekend. Op 12 oktober is het thema ‘The Tasty and Nutritional Future’ tijdens het Science2Business-event en op dinsdag 13 oktober is dat ‘Global challenges.

Meer weten »

Herfstcafé ‘20 jaar Impact’ en presentatie ‘Groente uit zee’

oktober 16 @ 16:00 - 20:00
Carlton Ambassador,
Sophialaan 2
Den Haag, 2514 JP
+ Google Maps

In het Herfstcafé belichten we impactvolle, maatschappelijke initiatieven. Daarnaast presenteren we, het is Wereldvoedseldag, het boek Groente uit zee. Een nieuw initiatief om zeewierteelt weer een stap verder te brengen: “In Groente uit zee lees je álles over zeewier: over groei, de soorten en de samenstelling. En natuurlijk kun je zelf aan de slag met 50 heerlijke plantaardige recepten.”

Meer weten »

Bijeenkomst jonge boeren: Rural Youth Workshop

oktober 22 - oktober 25

We will organise, in collaboration with Future Farmers in the Spotlight, a Rural Youth Workshop from 22 to 25 October 2015 in beautiful countryside of the Netherlands!

Meer weten »

What if we meet… Netwerkevenement, Dutch Design Week

oktober 22 @ 17:00 - 19:00
Blue Collar Hotel,
Klokgebouw 10
Eindhoven,
+ Google Maps

Onze huidige tijd vraagt om een nieuwe aanpak van maatschappelijke vraagstukken. De manier waarop we ons nu en in de toekomst op een duurzame wijze gaan voeden is hierbinnen één van de grootste uitdagingen. Hoe kunnen we onze landbouw en voedselproductie verduurzamen en technologische innovaties versnellen? Welke kansen kunnen we benutten om slimmer samen te werken met de natuur? En hoe kunnen we de waarde van de natuur zichtbaar maken en nieuwe samenwerkingsvormen voor agro- en natuurinnovaties ontwikkelen?

Meer weten »
€95

Uitzoomdagen

oktober 30 @ 09:30 - 16:30
Werk aan het Spoel,
Culemborg , Selecteer een land:
+ Google Maps

Plattelandskracht organiseert regelmatig uitzoomdagen voor professionals die op zoek zijn naar andere manieren om beweging in een gebied, wijk, project of organisatie op gang te brengen. Jij als mens en jouw vraag staan centraal deze dag. Hoe leid je mensen in verbinding met jou en met elkaar? Je krijgt inzicht in de huidige samenwerking en (onderliggende) dynamieken in jouw vraagstuk. Je sluit af met ideeën voor acties die je snel in praktijk kunt brengen.

Meer weten »
november 2015

Cursus fruitbomen snoeien

november 2 @ 17:00 - 22:00
Groenhorst college,
Emmeloord,
+ Google Maps

Landschapsbeheer Flevoland organiseert dit najaar weer een cursus snoeien van fruitbomen. Ieder die geïnteresseerd is in de techniek van het snoeien kan zich voor deze cursus aanmelden. De cursus bestaat uit twee theorieavonden en twee praktijkochtenden. De theorieavonden worden op maandag 2 november en 16 november gegeven in het Groenhorst College te Emmeloord. De praktijkochtenden vinden plaats op zaterdagochtend 28 november op een locatie nabij Lelystad en 12 december op een locatie nabij Marknesse.

Meer weten »

Debat De consument – media; vriend of vijand?

november 10 @ 19:00 - 21:30
Heldergroen,
Fanny Blankers Koen Plein 1
Haarlem, 2031VW
+ Google Maps

Passie voor voedsel? Heldergroen en Slow Food ook! We voorzien jou – marketeer, professional of foodie – dan ook graag van de nodige KAUWKOST! Een prikkelend debat dat je uitdaagt je ideeën en opvattingen over voedsel eens stevig te herkauwen.
Media beïnvloeden volop ons koop- en eetgedrag. Online media is niet meer weg te denken. Wat is de impact van deze media op het eetgedrag van de consument?

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen