Evenementen worden geladen
Zoeken

Evenementenweergavenavigatie

Toekomstige evenementen

Evenementenlijstnavigatie

april 2015
Gratis

Towards a European ‘Mienskip’

april 23 @ 20:00 - 22:00
Blokhuispoort,
Blokhuisplein 40, Leeuwarden, Friesland Nederland
+ Google Maps

Huidige structuren veranderen. Inwoners nemen meer eigen initiatief om publieke aangelegenheden te organiseren. De uitdaging hierbij is de relaties en verantwoordelijkheden tussen het Rijk, de markt en de burger. Kunnen we tot een concreet plan komen om burgers en hun initiatieven sterk te maken en ze te verbinden met participatie en besluitvorming op Europees niveau. Kom naar de avond over inspirerende burgerinitiatieven en discuseer mee met Nederlandse en Europese sprekers. Er wordt Nederlands gesproken en vertaald in het Engels!

Meer weten »

Buurinitiatief met groeispurt

april 25 @ 10:00 - 14:30
Fort Vreeswijk,
Fort Vreeswijk 1a, Nieuwegein, 3433 ZZ
+ Google Maps

Als je buurtproject groeit kan dat voor nieuwe uitdagingen zorgen. Wij organiseren een bijeenkomst voor alle bewonersinitiatieven en -projecten die nog meer kennis en kunde kunnen gebruiken om slim en efficiënt de volgende stap te zetten. We halen de beste experts bij elkaar op verschillende gebieden. Van harte welkom op zaterdag 25 april!

Meer weten »
€42,- (€78,- passe partout)

It’s the food, my friend! 6. Grande finale & Diner: Op zoek naar een voedselvisie voor Nederland

april 28 @ 19:00 - 22:00
De Rode Hoed,
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Na vijf eerdere succesvolle series over de toekomst van landbouw en voedsel in de Rode Hoed onder leiding van…

Meer weten »
mei 2015
Gratis

Ons Plattelandsrondje

mei 16 - mei 17
Land van Cuijk,

Twee dagen volop cultuur, historie en activiteiten op het Verrassende PlatteLand van Cuijk. Het Verrassende PlatteLand van Cuijk organiseert…

Meer weten »
juni 2015

Dag van de Stadslandbouw 2015

juni 3 - juni 4
Den Bosch

Tijdens de Dag van de Stadslandbouw gaan zo’n 400 deelnemers (stadsboeren, overheden, markt- en ketenpartijen, kennisinstellingen) in op de…

Meer weten »
€395.00

Seminar Het Platteland Leeft! 2015

juni 18 @ 09:00 - 16:30

Plattelandsontwikkeling in Nederland is de laatste jaren veranderd. De huidige praktijk is minder gestoeld op subsidieverlening, er ligt een groter accent op sociaal economische ontwikkeling, er is een grotere rol weggelegd voor de veranderende rol van het ‘van binnenuit organiseren’ en de veranderende rol van overheden. We hebben een seminar georganiseerd die voorbeelden uit de praktijk geeft: Het Platteland Leeft!

Meer weten »
+ Exporteer Lijst van evenementen