Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

mei 2016
€5

Polderdag 2016 – Fietsen in vrijheid

mei 5
Polderdag,
Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Den Haag en Leiden,
+ Google Maps

Kies uit één van de fietstochten of de wandeltocht langs boerderijen en kwekerijen. Geniet van boerderijactiviteiten en muziekoptredens. Op ontdekkingstocht langs vee, water en bloemen in de mooiste tijd van het jaar

Meer weten »
€40 - €60

Praktijkworkshop Bruisend bodemleven

mei 13 @ 10:00 - 17:00
Aardehuis,
Olst,
+ Google Maps

In de workshop "BRUISEND BODEMLEVEN: opening in verdichte bodems" draait het om de principes èn de praktijk. Deelnemers worden meegenomen in de aftrap van een integrale oplossing voor de verslemping en wateroverlast op de zware kleigrond ter plekke.

Meer weten »

Bonenfestival

mei 14 @ 10:00 - 16:00
Harmonieplein,
Groningen,
+ Google Maps

Tijdens het Bonenfestival willen we mensen informeren over het kweken en eten van peulvruchten. Het bonenfestival vindt tegelijk met het lustrum van de Ommelander markt plaats daarom zal ook lokaal en regionaal voedsel een rol krijgen op dit festival. De Ommelander markt vindt plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het bonenfestival zal op hetzelfde tijdstip plaatsvinden.

Meer weten »
juni 2016
€145

Workshop ZZP Een Hele Onderneming

juni 17 @ 10:00 - 17:00
Werk aan ’t Spoel,
Culemborg,
+ Google Maps

Deze workshop is speciaal gericht op ondernemers en mensen die een onderneming aan het opstarten zijn.

Meer weten »

Lekker naar de Boer

juni 20 - juni 21

Maak eens kennis met een biologische boer bij jou in de buurt. Het hele jaar door ben je wel ergens welkom om op bezoek te komen bij een biologische boer of tuinder. Tijdens dat weekend houden biologische boeren en tuinders open erf. Maak kennis met stoere boeren en boerinnen en ontdek wat biologisch boeren zo bijzonder maakt.

Meer weten »

Van idee naar praktijk – cross-sectorale vernieuwingen in Agro & Natuur

juni 22 @ 09:30 - 17:15
Mediamatic,
Amsterdam,
+ Google Maps

Na een inleiding door prof.dr. Marko Hekkert (Universiteit Utrecht) over de vraag waarom grensverleggende vernieuwingen nodig zijn, gaan we in twee workshoprondes met elkaar in gesprek over de uitdagingen van overmorgen, en wat er gedaan moet worden om die het hoofd te bieden. We sluiten het congres af met een spetterende finale. Het congres is bedoeld voor innovatoren uit beleid, bedrijf, onderzoek en onderwijs

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen