Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementenweergavenavigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

augustus 2015
€10

Coworking wandeling Zin in Buiten

augustus 18 @ 09:30 - 13:00
Seats4silence ntd,
Trip 2.001
Schalkwijk, 3998WC
+ Google Maps

Coworking wandeling dinsdag 18 augustus
Voor ondernemers en initiatiefnemers in het groen, die op een zomerse manier willen uitwisselen. “In de voetstappen van Griekse filosofen en Steve Jobs”. Nieuwe inzichten ontstaan juist als je je hoofd loslaat én in contact met anderen.

Meer weten »
€12 - €50

Locatievoorstelling Molke

augustus 29 @ 20:00 - augustus 30 @ 13:30
Minicamping De Klompen / Melkveeboerderij familie Van Dijk,
Nummer 19
Nijhuizum , 8775XD
+ Google Maps

Locatievoorstelling Molke: theatermakers onder artistieke leiding van Titia Bouwmeester van het 5eKwartier onderzoeken de sociale impact van de veranderingen in de melkveehouderij en familiebedrijven naar aanleiding van de afschaffing van het Europese melkquotum.
Waar liggen de jonge boeren wakker van en hoe kunnen we hun dilemma’s delen met een breed publiek? Kunstenaars geven samen met de betrokken deelnemers een artistiek antwoord op deze actuele maatschappelijke vraag. Het projectkoor van amateurzangers verklankt wat de boer niet zegt en vertolkt onuitgesproken emoties op een muzikale manier.

Meer weten »
september 2015
€895 - €1395

Training “De Kracht van Creatief Leiderschap”

september 4 - november 27
‘t Haagje,
't Haagje 1
Driebergen-Rijsenburg, 3971 MZ
+ Google Maps

Een training voor plattelandsprofessionals, gebiedsmakelaars, managers gebiedsontwikkeling, beleidsmedewerkers, gebiedscoördinatoren, projectleiders en adviseurs, die op zoek zijn naar vernieuwing.

Meer weten »

Netwerkcafé Vrijetijdslandschap Groene Hart West

september 10 @ 15:30 - 17:30
Boerderij Buitenverwachting,
Vlietkade 2
Hoogmade,
+ Google Maps

Samen met de Stichting Land van Wijk en Wouden organiseert de Vereniging Vrijetijdslandschap Groene Hart West een aantal netwerkcafés. Bent u ondernemer in Groene Hart West en bent u bezig of denkt u erover om recreatieactiviteiten op uw bedrijf te starten of uit te breiden? Kom dan op 10 september naar dit netwerkcafé en hoor wat de Vereniging Vrijetijdslandschap Groene Hart West mogelijk voor u kan betekenen. Ontmoet ook anderen die u verder kunnen helpen.

Meer weten »
€1495

Cursus GLB in Brussel

september 17 - september 18

Wat zijn de uitdagingen en doelen voor de komende jaren? Welke volgende stappen moeten worden genomen? Welk budget blijft voor het GLB behouden? Wageningen Academy organiseert op 17 en 18 september in Brussel een cursus over het waarom en hoe van het GLB 2014-2020.

Meer weten »
€50

KOST: Van ons dagelijks brood tot haute cuisine

september 21 @ 09:30 - 18:30
Citroëngarage,
Amsterdam,
+ Google Maps

Hoe staat het ervoor met onze Nederlandse eetcultuur? Dat gaan we ontdekken op 21 september tijdens KOST. Hét evenement waar chefs, boeren, telers, journalisten, beleidsmakers, wetenschappers en veranderingsgezinde food professionals samenkomen om de Nederlandse eetcultuur onder de loep te nemen.

Meer weten »
oktober 2015

Bijeenkomst jonge boeren: Rural Youth Workshop

oktober 22 - oktober 25
forum Synergies

We will organise, in collaboration with Future Farmers in the Spotlight, a Rural Youth Workshop from 22 to 25 October 2015 in beautiful countryside of the Netherlands!

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen