Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementenweergavenavigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2015
€895 - €1395

Training “De Kracht van Creatief Leiderschap”

september 4 - november 27
‘t Haagje,
't Haagje 1
Driebergen-Rijsenburg, 3971 MZ
+ Google Maps

Een training voor plattelandsprofessionals, gebiedsmakelaars, managers gebiedsontwikkeling, beleidsmedewerkers, gebiedscoördinatoren, projectleiders en adviseurs, die op zoek zijn naar vernieuwing.

Meer weten »

Debat De Afzetmarkt – Out of box

september 8 @ 19:00 - 21:30
Heldergroen,
Fanny Blankers Koen Plein 1
Haarlem, 2031VW
+ Google Maps

Passie voor voedsel? Heldergroen en Slow Food ook! We voorzien jou – marketeer, professional of foodie – dan ook graag van de nodige KAUWKOST! Een prikkelend debat dat je uitdaagt je ideeën en opvattingen over voedsel eens stevig te herkauwen.
Zowel binnen als buiten de supermarkt duiken nieuwe concepten op. Zoals Willem & Drees die met succes lokaal geproduceerde producten in de grote supers weet te krijgen.

Meer weten »
€175

Voedselverspilling… niet van deze tijd!

september 10 @ 10:00 - 17:30
Central District en Uit Je Eigen Stad,
Rotterdam,
+ Google Maps

Op 10 september ziet de eerste editie van de seminars van De AfvalSpiegel het licht op een bijzondere locatie in Rotterdam. Het onderwerp is het tegengaan van voedselverspilling, bezien door jonge mensen vanuit verrassende invalshoeken. De initiatieven die aan bod komen zetten u aan het denken en laten op een prikkelende manier de doorvertaling naar andere werkvelden zien.

Meer weten »

Netwerkcafé Vrijetijdslandschap Groene Hart West

september 10 @ 15:30 - 17:30
Boerderij Buitenverwachting,
Vlietkade 2
Hoogmade,
+ Google Maps

Samen met de Stichting Land van Wijk en Wouden organiseert de Vereniging Vrijetijdslandschap Groene Hart West een aantal netwerkcafés. Bent u ondernemer in Groene Hart West en bent u bezig of denkt u erover om recreatieactiviteiten op uw bedrijf te starten of uit te breiden? Kom dan op 10 september naar dit netwerkcafé en hoor wat de Vereniging Vrijetijdslandschap Groene Hart West mogelijk voor u kan betekenen. Ontmoet ook anderen die u verder kunnen helpen.

Meer weten »
Gratis

Stap in de stal: Kom varkens kijken

september 12 @ 11:00 - september 13 @ 17:00

Kom varkens kijken vanuit speciale kijkruimtes bij 27 varkensstallen. Een bezoek is gratis en de boerderijen zijn elke dag open. Een afspraak maken is niet nodig.

Meer weten »
€1495

Cursus GLB in Brussel

september 17 - september 18

Wat zijn de uitdagingen en doelen voor de komende jaren? Welke volgende stappen moeten worden genomen? Welk budget blijft voor het GLB behouden? Wageningen Academy organiseert op 17 en 18 september in Brussel een cursus over het waarom en hoe van het GLB 2014-2020.

Meer weten »

InnoFair voor slimme ondernemers

september 17 @ 09:00 - 18:00
Villa Flora,
Sint Jansweg 20
Venlo,
+ Google Maps

Inspiratie nodig? Kom dan naar de InnoFair!
De InnoFair is een initiatief van Limburg&Co, ons netwerk voor vindingrijke ondernemers. De InnoFair is dan ook een B2B-event, een uitstekend moment om kennis te maken met de Brightlands Greenport Venlo Campus, die de Provincie Limburg hier samen met de Universiteit Maastricht en de Regio Venlo ontwikkelt. Want we gaan hier samen flink investeren.

Meer weten »
€50

KOST: Van ons dagelijks brood tot haute cuisine

september 21 @ 09:30 - 18:30
Citroëngarage,
Amsterdam,
+ Google Maps

Hoe staat het ervoor met onze Nederlandse eetcultuur? Dat gaan we ontdekken op 21 september tijdens KOST. Hét evenement waar chefs, boeren, telers, journalisten, beleidsmakers, wetenschappers en veranderingsgezinde food professionals samenkomen om de Nederlandse eetcultuur onder de loep te nemen.

Meer weten »
Gratis

Weekend van de smaak

september 26 - september 27
Venlo Greenpark,
Venlo,
+ Google Maps

Het derde Weekend van de Smaak op het voormalig Floriadeterrein. De eerdere twee edities van het evenement trokken elk meer dan 25.000 bezoekers. Het Weekend van de Smaak staat ook dit jaar weer in het teken van gezonde voeding en streekproducten. Naar het zich nu al laat aanzien zullen weer rond de honderd deelnemers de tienduizenden gasten twee dagen verwennen met het beste dat onze regio op smaakgebied te bieden heeft.

Meer weten »
Gratis

Maansverduistering kijken in Lauwersmeer

september 27 @ 23:55 - september 28 @ 00:55
Nationaal park Lauwersmeer

Wil je ook eens een maansverduistering zien? Kom dan naar Nationaal park Lauwersmeer.

Meer weten »
oktober 2015

Food Valley Expo 2015

oktober 12 - oktober 13
Orion, building 103,
Bronland 1
Wageningen , 6708 WH
+ Google Maps

Twee dagen om nieuwe contacten te leggen en inspiratie op te doen. Het programma van de Food Valley Expo 2015 is bekend. Op 12 oktober is het thema ‘The Tasty and Nutritional Future’ tijdens het Science2Business-event en op dinsdag 13 oktober is dat ‘Global challenges.

Meer weten »

Bijeenkomst jonge boeren: Rural Youth Workshop

oktober 22 - oktober 25
forum Synergies

We will organise, in collaboration with Future Farmers in the Spotlight, a Rural Youth Workshop from 22 to 25 October 2015 in beautiful countryside of the Netherlands!

Meer weten »
november 2015

Debat De consument – media; vriend of vijand?

november 10 @ 19:00 - 21:30
Heldergroen,
Fanny Blankers Koen Plein 1
Haarlem, 2031VW
+ Google Maps

Passie voor voedsel? Heldergroen en Slow Food ook! We voorzien jou – marketeer, professional of foodie – dan ook graag van de nodige KAUWKOST! Een prikkelend debat dat je uitdaagt je ideeën en opvattingen over voedsel eens stevig te herkauwen.
Media beïnvloeden volop ons koop- en eetgedrag. Online media is niet meer weg te denken. Wat is de impact van deze media op het eetgedrag van de consument?

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen