Coöperaties – Platforms

    Print       Email

Coöperaties| Thema’s | Rechtsvorm | Goede voorbeelden | Platforms| Uitdagingen Rol Netwerk Platteland

Tijdens de bijeenkomsten van Netwerk Platteland over coöperaties bleek er veel behoefte te zijn aan uitwisseling van kennis en informatie.  Met vragen kunt u bijvoorbeeld contact leggen met ervaren coöperatietrekkers. Netwerk Platteland kan hierin bemiddelen.

Platforms

Om meer specifieke kennis uit te wisselen, bijvoorbeeld op inhoudelijke thema’s als energie of zorg, worden platforms van coöperaties opgericht. Doel van deze platforms is  uitwisselen en van elkaar te leren, maar er kan ook gezamenlijk externe kennis worden ingehuurd of samen worden gelobbyd om bepaalde ontwikkelingen mogelijk te maken.

 


1 reactie

  1. Anju zegt:

    Mooie suggestie van Hans Bemelmans, ik hoop varool dat de politieke partijen in Kerkrade door jullie werk geinspireerd en geprikkeld worden om de wijken Heilust en Spekholzerheide te omarmen en dat zij zich vervolgens volledig zullen gaan inzetten om, in nauw overleg met de bewoners, er weer Pracht- & Krachtwijken van te maken. Geefnspireerd is politiek Kerkrade zeker maar in overleg treden met bewoners is wel een heel vies woord. Daarnaast zegt het woord het al overleggen en niet mededelen maar wat wil je verwachten als burger van Kerkrade. Ik kan slechts zeggen dat ik als ras echte Kirchroatsjer jong mij al enkele weken afvraag of ik nog wel in Kirchroa wil blijven wonen, vergrijzing, krimp en wegjagen van bewoners is net te veel van het goede. Ik zal wel gefrustreerd zijn omdat ik niet wil en kan begrijpen waarom goede koopwoningen moeten wijken, en afbraak verpauperde huurwoningen blijven staan.Jruss d\’r Jer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*