Loading...
U bent hier:  Home  >  Leefbaarheid en krimp  >  Artikel

Dorpen raken goedkoop huurhuis kwijt

Door   /  3 juli 2012  /  Leefbaarheid en krimp  /  1 Reactie
Trefwoorden:

    Print       Email

Woningcorporaties willen op termijn al hun huizen uit dorpen in krimpgebieden verkopen of slopen. Dat schrijft Trouw donderdag op basis van onderzoek van de Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV), dat binnenkort wordt gepubliceerd. De corporaties trekken zich terug uit dorpen en buurtschappen op het platteland.

Lees het hele bericht op nu.nl>

Netwerk Platteland is een nationaal netwerk van en voor mensen en organisaties die zich inzetten voor een sterk en aantrekkelijk platteland. We brengen organisaties met elkaar en met overheden in contact en bieden ze de gelegenheid om van elkaar te leren.

1 reactie

 1. CPM Elderman zegt:

  Goede dag,

  Als zelfstandig trainer/advieur -in scheiding- kom ik graag in aanmerking voor een goedkope huurwoning op het platteland. Ik ben 60 jaar.
  Ik ben op dit moment niet in het bezit van een auto. En doe dus alles per fiets of per openbaar vervoer. Het lijkt me belangrijk, dat u dat meeneemt bij uw overwegingen.

  Soms ben ik twee of drie dagen niet thuis, omdat ik cursus moet geven.
  Regelmatig heb ik mijn dochter (29 jaar) twee dagen op bezoek.

  Verder kan ik goed tegen kou -16 -17 graden in huis.

  Wellicht kunt u met deze gegevens mij iets bieden.

  Ik wacht op uw reactie.
  Met vriendelijke groet,
  Kees Elderman
  http://www.keeseldeman.nl – info.keeselderman.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*