Leertraject Groene Dingen

    Print       Email

Download de flyer Groene Dingen!

De wereld verandert, mensen veranderen, het web verandert, de groene sector verandert en wat doe jij?

Je staat aan het begin van een programma, dat je in enkele maanden tijd wegwijs zal maken op het internet dat we tegenwoordig kennen als het sociale web of Web 2.0.

Waarom?

Ook voor de groene sector zijn sociale media van belang. Denk aan een twitterende boswachter die zo contact legt met leergierige burgers, of aan de streekproducent die de markt online verkent. Ook speelt de mobiele telefoon tegenwoordig een belangrijke rol op een agrarisch bedrijf door de exponentiële groei aan nuttige apps.

Groene Dingen is bedoeld voor alle groene sectoren. Er worden natuur, landbouw en plattelandsontwikkeling mee bedoeld, en ook ondernemingen in het buitengebied die belang hebben bij “groen”.

Netwerk Platteland zet zich in om de weg te wijzen in de wirwar van sociale media. Lees het blogbericht van Josien Kapma over het strategisch gebruik van sociale media door Netwerk Platteland.

► Lees alle blogs over sociale media / Groene Dingen

Leertraject op maat

Samen met Coers Internettrainingen ontwikkelde Netwerk Platteland een online leertraject sociale media: Groene Dingen. De hoofdvraag die we willen beantwoorden: “Welke sociale media zijn voor mijn organisatie van belang en wat kan ik ermee?”

In verschillende stappen en onder goede begeleiding laten we zien wat de mogelijkheden zijn van sociale media, welke tools er zijn, en hoe je ermee begint. Verder denken we gezamenlijk na over het nut van bepaalde sociale media voor de eigen organisatie. Zo kan inzet van twitter voor de een als muziek in de oren klinken, terwijl de ander meer zoekt naar een strategie waarbij facebook voornamelijk een rol speelt.

Groene Dingen is meer dan een knoppencursus. We bieden de helpende hand bij de opstart, laten de verschillende mogelijkheden zien, maar idealiter hebben de deelnemers na afloop een idee met welke sociale media ze zelf en als organisatie verder aan de slag gaan.
Het leertraject is ‘op maat’. Wij staan open voor een prettige samenwerking om zo zoveel mogelijk voor uw organisatie te kunnen betekenen.

Meer informatie over het ‘Op maat-traject’? Kijk op groenedingen.net of stuur een e-mail en vraag naar de mogelijkheden.

► Naar het leertraject Groene Dingen

Gratis individueel traject

Iedereen kan gratis individueel het online leerprogramma volgen. Toegepaste voorbeelden loodsen je in 17 stappen door de vele facetten van sociale media. Ontdek dat er meer is dan Twitter en Facebook. Begin direct!

Als je Groene Dingen in je eentje doet is je weblog je digitale notitieboek. Grote kans dat je bezoek krijgt van mede-eenpitters.

► Naar het leertraject Groene Dingen

 

Groene Dingen op

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*