Loading...
U bent hier:  Home  >  Landbouw en Maatschappij  >  Artikel

Groeten uit het Woold: doorbijten

Door   /  5 maart 2013  /  Landbouw en Maatschappij, Stad-Land relaties  /  Geen Reacties
Trefwoorden: ,

    Print       Email

We zijn nu twee maanden bezig met verbouwen, puinruimen en schilderen. Nog één maand te gaan. Op zaterdag 30 maart willen we open. Gaat dat lukken? Als we naar de hoeveelheid werk kijken en voelen aan onze rugspieren, benen en armen, dan bekruipt ons een gevoel van twijfel.

Zullen de deuren echt op tijd openzwaaien?

Ondertussen hebben we afspraken met de regionale kranten gemaakt voor het plaatsen van persberichten over ons bedrijf en Platipus, een jong en dynamisch software bedrijf uit Vlaardingen, gaat onze nieuwe website maken. Dat wordt fantastisch! We hebben er echt zin in, al die nieuwe ontwikkelingen.

Overmorgen gaan we definitief verhuizen. Een verhuisbedrijf met studenten gaat de grote stukken naar Woold brengen; kasten, bedden, dozen met boeken, dozen met glaswerk en dozen met allerlei spullen. Verder nog een enorme hoeveelheid timmerhout waarmee we in de deel tafels, kasten en toonbanken gaan maken. Afgelopen week hebben we de stallen schoongemaakt en wit geschilderd. Nu kunnen we daar volop aan de slag.

We merken dat veel Duitsers ons gebied bezoeken.

Niet alleen in de zomer, maar ook op woensdag en zaterdag zijn ze volop te vinden in het centrum van Winterswijk. Wat wil je, we wonen twee kilometer van de grens en alle soorten winkels, restaurants en gezelligheid zijn hier te vinden. Dat betekent wel dat we alle informatie over De Witte Lelie ook in het Duits gaan geven; zowel op onze folders als in ons bedrijf. Misschien moet de website ook wel tweetalig worden. Vooruit, op zoek naar iemand over de grens die onze teksten goed kan vertalen.

Al met al zitten we op schema. Toch hadden we niet kunnen vermoeden dat het zoveel werk zou zijn. Maar niet klagen, gewoon doorbijten, want we weten zeker dat het geweldig wordt!

MullieDoorbijten

Eigenaren DE WITTE LELIE

Eigenaren van DE WITTE LELIE, producent van ambachtelijke jams, chutneys, mosterd en likeuren. We schreven eerder over onze belevenissen in Maasland met 'Groeten uit Maasland. Sinds begin 2013 zijn we verhuisd naar de Achterhoek en wel naar het Woold (Winterswijk). Iedere twee weken schrijven we een column over lokaal voedsel en het Woold in 'Groeten uit het Woold'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*