Plattelandsparlement Gelderland 2013: Anders Organiseren

« Terug naar activiteiten
Deze activiteit is geweest.
Event:
Plattelandsparlement Gelderland 2013: Anders Organiseren
Begin:
9 maart 2013 09:30
Einde:
9 maart 2013 16:00
Kosten:
Gratis
Categorie
,
Organisator:
Ver. Kleine Kernen – Federatie Dorpshuizen Gelderland
Telefoon:
0314-631168
info@vkkfdg.nl o
Updated:
21 februari 2013
Locatie
Gemeentehuis gemeente Buren
Telefoon:
0314-631168
Adres:
De Wetering 1, , MAURIK, Gelderland, 4021 VZ , Netherlands

Op 9 maart geven wij Gelderlanders de gelegenheid om in dialoog te treden met Provinciale Staten! We houden dan het Plattelandsparlement in Maurik, waar we te gast zijn in het gemeentehuis van de gemeente Buren!

Lees de uitnodiging op de site van VKK Gelderland . Klik hier om u aan te melden!

Het centrale thema van de dag is: Anders Organiseren. Hoe kunnen we zaken anders organiseren in dorpen, als het gaat om:

Zijn coöperaties dé manier om zaken anders te organiseren? Moet er ‘dorpsbudget’ worden vrijgemaakt? Of biedt zelfsturing de oplossing? U kunt zich opgeven voor een werksessie over één thema. Elk thema zal worden geïntroduceerd door een ervaringsdeskundige die gegarandeerd inspireert! Samen met andere deelnemers deelt u ideeën, stelt u randvoorwaarden op en stelt u aanpassingen voor. In het einddebat hoort u hoe Provinciale Staten tegen het thema aankijken en wat zij antwoorden op de vraag uit uw werkgroep.

Het PlattelandsParlement versterkt de dialoog tussen inwoners en Provinciale Staten. Daarnaast biedt dit evenement u de gelegenheid om met uiteenlopende partners te brainstormen, contacten te leggen, nieuwe samenwerkingsverbanden te sluiten, vragen te stellen, informatie te delen én te vergaren.

Deelname aan het PlattelandsParlement is gratis.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>