Welkom bij het Netwerk Platteland; ontmoetingsplek en werkplek

Afgelopen najaar is het Regiebureau POP, waar het Netwerk Platteland onderdeel van uitmaakt, verhuisd naar een andere locatie in Utrecht.

Wij beschikken nu over eigentijdse huisvesting aan de Graadt van Roggeweg 500 in Utrecht, waar we met veel plezier werken. Het pand ligt net naast de Jaarbeurs op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Ontmoetingsplek voor iedereen

We zien ons kantoor echter niet alleen als onze werkplek, maar ook als ontmoetingsplek voor iedereen die bij het Plattelandsontwikkelingsprogramma betrokken is. Dit als een onderdeel van onze opdracht om het uitwisselen van kennis, het verbinden van partijen en het netwerken te stimuleren.

Naast onze direct bij POP3 betrokken collega’s vanuit de provincies en de rijksoverheid en de andere reguliere bezoekers, zijn ook andere betrokkenen bij POP projecten welkom op onze locatie.

Ruimte reserveren?

Ben je betrokken bij het Plattelandsontwikkelingsprogramma:

  • Heb je even een werkplek nodig in Utrecht?
  • Of heb je een ruimte nodig om met anderen te reflecteren of te brainstormen en draagt dat bij aan de uitvoering van POP3?
  • Of om te overleggen en kennis te delen met bijvoorbeeld een themagroep of werkgroep?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons secretariaat (Regiebureau@rb.agro.nl of 088-0414501) om te overleggen over de mogelijkheden en om jezelf of je groep aan te kunnen melden als bezoeker. Lees meer over de voorwaarden.

Toegang verlenen

Wij zijn gehuisvest in een pand dat beheerd wordt door de Belastingdienst. Toegang is na aanmelding alleen mogelijk op vertoon van een geldige legitimatie of Rijkspas.