Nieuwe website voor Regiebureau POP en Netwerk Platteland

Vrijdag 27 november 2020 lanceert het Regiebureau POP met trots haar nieuwe website Netwerk Platteland. De website biedt inspiratie en informatie over het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3).

Directe aanleiding voor een nieuwe website was een technische: het stoppen van de ondersteuning van het programma waarin onze twee huidige websites gebouwd zijn.

Maar een nieuwe website bood ons wel gelijk de mogelijkheid om de informatie van www.regiebureau-pop.eu en www.netwerkplatteland.nl te actualiseren en samen te voegen.

Voor wie?

Netwerk Platteland blijft een platform voor agrarisch ondernemers en adviseurs, ambtelijk professionals en andere betrokkenen bij de ontwikkeling van het Nederlandse platteland.

Inspiratie en informatie

Netwerk Platteland inspireert door verhalen over succesvolle projecten en initiatieven te delen. Daarnaast verbindt het platform kennis, mensen en projecten door een vernieuwd overzicht te presenteren van POP3-projecten die je kunt selecteren naar regio, POP3-maatregel en sector.

En je vindt er betrouwbare informatie over het programma, de verlengingsperiode 2021-2022 (POP3+), het handboek voor POP3-subsidieaanvragers en meer.

Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Mail dan naar regiebureau@rb.agro.nl