Aanmelden Landelijke LEADER-dag 2021: diverse locaties in Zeeland en online

De LEADER-dag 2021 “met LEADER in transitie” vindt plaats op donderdag 21 oktober in Zeeland. Het plenaire ochtendprogramma is te volgen op drie fysieke locaties in Zeeland, maar wordt ook online aangeboden. Het middagprogramma bestaat uit twee excursies naar LEADER-projecten vanuit één van de drie fysieke Zeeuwse locaties.

Met LEADER in transitie

Tijdens de dag verkennen we aan de hand van gesprekken en filmpjes hoe LEADER kan bijdragen aan allerlei actuele transitieopgaven. Denk hierbij aan de veranderingen in demografie, aanpassing aan een veranderend klimaat en natuurlijk de nieuwe programmaperiode (GLB/NSP).

Programma en aanmelden

Richtlijnen RIVM

Tijdens uw fysieke bezoek aan dit evenement zijn de algemene richtlijnen van de Rijksoverheid met betrekking tot COVID-19 van toepassing.

Wij kijken uit naar een inspirerende en leuke LEADER-dag met veel (digitale) ontmoetingen!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Thamar Kok. Hopelijk tot 21 oktober!

Team Landelijke LEADER-dag 2021