Nieuwe medewerkers Regiebureau POP

Bij het Regiebureau POP hebben we er sinds mei 2021 twee nieuwe collega’s bij. Maak kennis met Susan Albers en Renske Verweij.

Susan Albers

“Sinds 1 mei ben ik vanuit de provincie Noord-Holland, waar ik werkte als beleidsmedewerker Landbouw, gedetacheerd bij het Regiebureau POP. Ik werk deels bij het programmateam om samen met de collega’s de monitoring en evaluatie van het POP3-programma uit te voeren. Het andere deel van mijn tijd werk ik voor de Network Support Unit en houd me onder meer bezig met het doen van interviews en de coördinatie van de themanummers. Omdat ik in beide teams werk, heb ik een verbindende rol tussen de teams en dat maakt het dubbel interessant. De afgelopen maanden heb ik met veel plezier kennisgemaakt met mijn nieuwe taken en ik heb er zin in om de komende jaren bij het Regiebureau aan de slag te gaan!”

Vergroot afbeelding Susan Albers
Beeld: ©Susan Albers

Renske Verweij

“Per 1 september 2021 ben ik gestart als rijkstrainee bij de ministeries Economische Zaken en Klimaat (EZK) en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Als rijkstrainee mag ik in twee jaar tijd op vier verschillende werkplekken ervaring opdoen met het werken bij de overheid en in het bijzonder bij EZK en LNV. In die hoedanigheid ben ik deze maand met veel enthousiasme gestart bij de Netwerk Support Unit (NSU) bij het Regiebureau POP. Daar zal ik me onder andere bezig houden met het toekomstige GLB-netwerk.

Ik ben opgegroeid, net buiten het mooie dorpje Linschoten in het Groene Hart, op de boerderij van mijn ouders. Hoewel ik een uitstapje heb gemaakt naar het onderwijs met mijn studie pedagogische wetenschappen, keer ik nu terug naar een sector waar ik als boerendochter veel affiniteit mee heb. Ik kijk ernaar uit om de komende periode aan de slag te gaan bij het Regiebureau!”

Vergroot afbeelding Renske Verweij
Beeld: ©Renske Verweij