Meld je nu aan voor de online Netwerkconferentie POP3+ 2022!

Het Regiebureau POP nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de jaarlijkse nationale Netwerkconferentie POP3+ (#POP3con2022) op 18 januari. Het thema van de dag is: 'Samenwerken voor resultaat'. De conferentie vindt geheel online plaats via een digitaal platform waar je kunt kijken, luisteren, meedoen, netwerken en beleven. Na aanmelding ontvang je in de week voorafgaand aan de conferentie een mail met inloggegevens voor het platform.

De Netwerkconferentie POP3+, die oorspronkelijk in november 2021 zou plaatsvinden, is wegens de aangescherpte coronamaatregelen verplaatst. Het programma blijft grotendeels hetzelfde, maar wordt nu online aangeboden via een interactief platform met voldoende aandacht voor netwerken.

Datum: dinsdag 18 januari 2022 van 9.30 tot 15.45 uur

Deelname: online via een interactief platform

Aanmelden en programma

We hebben een inspirerend programma samengesteld met interessante sprekers, workshops, webinars en ruimte om te netwerken. Dus schrijf je snel in, ook als je je al opgegeven had voor de conferentie in november!

  • Klik op het programma online Netwerkconferentie POP3+ 2022 voor info over het programma, de sprekers, de workshops en de webinars.
  • Aanmelden voor de Netwerkconferentie POP3+ verloopt via het aanmeldformulier online Netwerkconferentie POP3+ 2022 (aanmelden niet meer mogelijk).


‘Samenwerken voor resultaat’ gaat over:

+ Samenwerken binnen netwerken.

+ Samenwerken aan gezamenlijke thema’s.

+ Samenwerken over gebieds- en organisatiegrenzen heen.

+ Samenwerken aan de toekomst.
 

De conferentie brengt jou:

+ Inspiratie om kennis te delen, samen te werken en te netwerken.

+ Informatie over het Plattelandsontwikkelingsprogramma 2014-2022 (POP3), het Economisch Herstelfonds (EHF) en het Nationaal Strategisch Plan voor het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB-NSP).

+ Inspirerende netwerken en resultaten van POP3+.

+ Inspiratie om succesvol vervolg te geven aan het POP3+.

+ Ontmoeten van netwerkpartners op het Netwerkplein.
 

Tot ziens op 18 januari!