Word jij onze nieuwe communicatie-collega?

Het Regiebureau POP is op zoek naar een communicatieadviseur (schaal 10/11) met passie voor online media en platteland. Is dat iets voor jou? Reageer dan snel!

Meer informatie over de vacature staat op de website Werken voor Nederland.

Wie zoeken we?

Jij maakt communicatieplannen en adviseert graag over de inzet van communicatiemiddelen, met name digitale middelen, internet en sociale media. Je hart gaat sneller kloppen bij het monitoren van social media kanalen en het analyseren van webstatistieken. Content plaatsen op websites en social media is voor jou bekend terrein. Het initiëren, (laten) ontwikkelen en begeleiden van bestaande en nieuwe communicatiemiddelen, zoals jaarverslagen, themanummers, podcasts, infographics en video’s, doe je met plezier. Je kunt als geen ander teksten schrijven en bestaande teksten goed leesbaar maken. Je werkt gestructureerd en je hebt een klik met landbouw en het platteland. Gaat dit over jou? Dan is het Regiebureau POP op zoek naar jou!

In beweging

Het Regiebureau POP houdt zich bezig met de het faciliteren van een goede uitvoering van het huidige Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3). Er werken 15 medewerkers. Het POP3 eindigt in 2022. In 2023 start een nieuwe programmaperiode voor het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB), waarop het Regiebureau POP zich voorbereidt. Omdat een van onze collega’s ons gaat verlaten is het Regiebureau POP op zoek naar een communicatieadviseur die houdt van een omgeving die in beweging is. De functie loopt tot eind december 2022, met uitzicht op verlenging.