Nieuwe medewerkers Regiebureau POP

Bij het Regiebureau POP hebben we er sinds kort een aantal nieuwe collega’s bij. Maak kennis met Marianne Stadlander, Nikee van den Berg, Benedicta Nkansah en Priscilla Oosthoek.

 

Marianne Stadlander

Als strategisch adviseur ben ik dit jaar, vanuit de Nederlandse Zorgautoriteit, gedetacheerd bij het Regiebureau POP. Binnen het Regiebureau POP ben ik onderdeel van de Netwerk Support Unit.

Mijn opdracht is om, in samenspraak met velen, te komen tot een invoerstrategie van het GLB-NSP. Denk daarbij o.a. aan het formuleren van mijlpalen voor de NSP-programmaperiode 2023-2027. Daarnaast lever ik mijn bijdragen als lid van het Interbestuurlijk Helikopterteam van het GLB-NSP en het kernteam Communicatie van het GLB-NSP.

Vergroot afbeelding foto Marianne Stadlander met kleurrijke achtergrond
Beeld: ©Marianne Stadlander

Nikee van den Berg

Ik ben Nikee van den Berg, 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend en onze twee dochters in Leiden. Per 1 maart ben ik gestart als managementondersteuner bij het Regiebureau POP.

Hiervoor ben ik 8 jaar werkzaam geweest bij het NTI (Nederlands Talen Instituut), waar ik verschillende functies uitgeoefend heb. In mijn laatste functie coördineerde ik het team Examinering en fungeerde ik als aanspreekpunt voor mijn leidinggevende. Ook was ik de Ambtelijk secretaris van de MBO Examencommissie, waarin ik vooral verantwoordelijk was voor de agenda, rapportages en de notulen.

Ik kijk er erg naar uit om nieuwe dingen te leren bij het Regiebureau POP en het management te ondersteunen!

Vergroot afbeelding zwart wit foto Nikee van den Berg
Beeld: ©Nikee van den Berg

Benedicta Nkansah

Mijn naam is Benedicta Nkansah, een resultaatgerichte flexibele IT projectleider en testmanager met ervaring in de branches Overheid, Logistiek en Telecom. Men omschrijft mij als dienende leider; ik zet anderen in hun kracht om goed te presteren. Naast een goede basis aan theoretische kennis en ervaring ben ik gedreven, gestructureerd, analytisch en loyaal. Mijn levensmotto: ‘Power to create, change, empower and make a difference – it’s in our DNA’.

Sinds 28 maart 2022 ben ik begonnen bij het Regiebureau POP in de rol van senior medewerker behandelen en ontwikkelen in het Programmateam. De komende periode ga ik mijn bijdragen leveren in de werkgroepen Financiën en Monitoring & evaluatie.

Mijn opdracht bestaat vooral uit informatiemanagement, helpen door ontwikkelen van de nodige tools en ondersteuning bieden aan de werkgroep Financiën. In mijn nieuwe rol hoop ik nieuwe ervaring op te doen, mijn toegevoegde waarde te leveren en met veel plezier veel te leren!

Vergroot afbeelding foto Benedicta Nkansah op een kruk met rood broekpak aan
Beeld: ©Benedicta Nkansah

Priscilla Oosthoek

Per 9 mei 2022 ben ik gestart als rijkstrainee bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Ik ga in twee jaar tijd op vier verschillende werkplekken ervaring opdoen. Mijn eerste werkplek is bij het Regiebureau POP. Hier ga ik mij bezighouden met het toekomstige GLB-netwerk.

Na de vooropleiding Dierenartsassistente paraveterinair te hebben afgerond ben ik doorgestroomd naar de HBO-opleiding Dier- en Veehouderij. Ik kijk erg uit naar de uitdagingen die mij de komende twee jaar te wachten staan en heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij het Regiebureau POP.

Vergroot afbeelding Foto Priscilla Oosthoek aan een kade met water en bomen op achtergrond
Beeld: ©Priscilla Oosthoek