Deelname mogelijk aan EU-evenement Horizon Europe-adviesnetwerken

De Europese Commissie (DG-Agri) en de Support Facility EIP-Agri organiseren op dinsdag 17 en woensdag 18 januari 2023 het EU CAP Network Brokerage-evenement 'Doe mee aan Horizon Europe-adviesnetwerken’. Het evenement vindt plaats in Sofia (Bulgarije).

Dit evenement staat in het teken ​​van matchmaking en netwerken tussen adviseurs, boeren, onderzoekers en andere relevante belanghebbenden ter voorbereiding van voorstellen voor de komende Horizon Europe Calls op het gebied van adviesnetwerken. Ook kunnen door potentiële aanvragers tijdens het evenement kennis en innovatieve ideeën uitgewisseld worden over de volgende Horizon Europe-calls.

Op de event webpage is meer informatie te vinden. Heb je interesse om deel te nemen, meld je dan uiterlijk 17 november aan door deze application form in te vullen. Deze oproep kan worden doorgestuurd naar andere mogelijk geïnteresseerden. Er zal een selectieproces plaatsvinden om een zo divers mogelijke groep van deelnemers bij het evenement te betrekken.

Neem voor vragen contact op met innovation-knowledge@eucapnetwork.eu of met het Regiebureau POP regiebureau@rb.agro.nl.