Vacature alert: (senior) Financieel adviseur

Als financieel adviseur bij de Regieorganisatie Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) speel je een belangrijke rol in de transitie van de landbouw. Met de focus op het GLB ben je betrokken bij lopende en toekomstige programma's.

Reageer voor 16 februari op deze vacature. Voldoe je niet aan alle functie-eisen? Maar past de functie wel bij je? En denk je  je een positieve bijdrage  te kunnen leveren?  Stuur dan zeker  een motivatiebrief!

Financiële regie

Je vervult een spilfunctie voor het plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3). Je houdt overzicht op de vele miljoenen die nog worden besteed binnen dit programma.  En je onderzoekt hoe POP3-projecten doorlopen in het nieuwe GLB-programma.

Breed takenpakket

 In deze functie stuur je op de effectieve besteding van budgetten. Je komt met voorstellen voor verbeteringen en aanpassingen. Samenwerking met diverse partijen, van provincies tot de Europese Commissie, is essentieel.

Uitdagend netwerk

De functie biedt een boeiende mix van nationaal- en internationaal werken.  Daarbij leg je voortdurend de link tussen financiën en inhoud. Kortom, een zelfstandige rol met directe impact op de verantwoorde besteding van middelen voor de landbouwtransitie.

Lijkt dit jou interessant?

Lees meer over de functie-eisen en wat wij jou kunnen bieden op de website ‘werken voor Nederland’

https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/senior-financieel-adviseur-gemeenschappelijk-landbouwbeleid-LNV-2023-0240