Stem op onze Nederlandse finalisten voor EIP-AGRI Innovation Awards 2024

Voor de EIP-Innovation Awards 2024 zijn twee Nederlandse innovaties genomineerd. Vanaf nu kun je online stemmen op de publieksfavoriet. Betuig je steun aan onze Nederlandse finalisten en geef je stem door!

Stem op jouw favoriet!

Op 7 mei worden de winnaars van de EIP-AGRI Innovation Awards bekend gemaakt. Je kunt t/m 3 mei stemmen op jouw favoriete project. De Nederlandse genomineerde projecten zijn: Colorado Beetle Catcher en Andela Robot Weeder

Van dierwelzijn tot digitalisering

Voor deze award bestaan 6 categorieën. Binnen elke categorie worden vijf projecten geselecteerd als genomineerden. Van die genomineerden zal één winnaar per categorie een prijs ontvangen. Een zevende prijs zal worden uitgereikt aan de 'publieksfavoriet'. 

Over de EIP-AGRI Innovation Awards

Sinds de oprichting van EIP-AGRI in 2012 hebben meer dan 3.400 Operationele Groepen (OG's) met hun innovaties bijgedragen aan meer productiviteit en duurzaamheid van landbouw en bosbouw in de EU.

Om de grote verscheidenheid aan innovatieve projecten en hun prestaties een podium te geven, organiseert het EU CAP Netwerk de EIP-AGRI Innovation Awards.

Het belangrijkste doel van deze awards is om de veelbelovende projecten te erkennen. En deze te belonen voor hun innovaties waarmee ze oplossingen, producten en processen hebben ontwikkeld.

De winnaars van de awards 2024 worden op 7 mei bekendgemaakt tijdens de uitreikingsceremonie in Estoril, Portugal.