Digitaal themanummer 'Dierenwelzijn en Diergezondheid' is uit!

Met veel genoegen presenteert het Regiebureau POP u het digitale themanummer ‘Dierenwelzijn en diergezondheid’. Deze special is de achtste in de reeks en brengen we op 4 oktober uit ter gelegenheid van Werelddierendag 2021.

Naast de reguliere Nieuwsbrief Netwerk Platteland maakt het Regiebureau POP themanummers. Hiermee brengen we projecten in beeld, die subsidie ontvangen vanuit het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3). Net als de eerdere specials heeft het Regiebureau POP deze uitgave ‘Dierenwelzijn en diergezondheid’ gemaakt in samenwerking met de netwerkpartners.

Dierenwelzijn en diergezondheid

Het themanummer ‘Dierenwelzijn en Diergezondheid’ bevat  een overzicht van POP3-projecten, die bezig zijn met de verbetering van het dierenwelzijn en/of de diergezondheid. Daarbij zitten projecten die nieuwe werkwijzen toepassen en projecten die kijken hoe bestaande werkwijzen kunnen worden verbeterd. Niet bij elk project is de uitkomst zoals gehoopt, maar juist de passie en inzet van mensen maakt al deze projecten toch tot een succes. Hetzij door de verzamelde kennis of door daadwerkelijk toepasbare vernieuwingen.

Hoe draagt POP bij?

Met onze themanummers willen we laten zien hoe het POP3 bijdraagt aan maatschappelijke onderwerpen door een selectie van projecten in de schijnwerpers te zetten.

Naast de interessante inhoud, willen we het eerlijke verhaal vertellen achter verschillende projecten. Niet alleen het succes, maar juist de weg ernaartoe en de hobbels die zijn genomen.

Inspiratie en ervaringen delen

We hopen u daarmee te inspireren, kennis te delen en een handvat te bieden om ook aan de slag te gaan of uw aanpak zo nodig te versterken.
Wilt u meer weten? Kijk dan op de verschillende websites, waarnaar gelinkt wordt, of neem contact op met de geïnterviewden. Die staan daar zeker voor open. Dit onder het motto ‘Alleen ga je wellicht sneller, maar samen kom je verder’.