Save the date: Werkplaats Gebiedsgerichte aanpak 8 juni

Op donderdag 8 juni 2023 organiseert de Regieorganisatie GLB samen met het Nieuwe Netwerk, de eerste Werkplaats Netwerk Platteland. De werkplaats is de fysieke bijeenkomst van het Netwerk Platteland. Deze staat dit keer in het teken van de gebiedsgerichte aanpak. Laat je interesse in deze dag via het formulier weten.

De werkplaats biedt een plek voor het open gesprek over toekomstbestendige landbouw. Waarbij vanuit de doelen van het GLB wordt bekeken hoe alle betrokkenen een constructieve bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van landbouw en platteland. In de werkplaats delen we ervaringen en meningen, leren we van elkaar en zoeken we hoe we elkaar kunnen versterken.

Geïnteresseerden vanuit de landbouwsector en andere gebruikers van het platteland, organisaties en overheden, adviseurs, onderzoekers en andere actoren op het gebied van landbouw en plattelandsontwikkeling kunnen zich aanmelden voor deelname aan de werkplaats. Deelname veronderstelt een actieve houding en bijdrage aan de werkplaats. We zoeken voor deze werkplaats naar een evenwichtige mix van deelnemers.

Het wordt een dag met een divers programma, waarbij je kunt kiezen uit verschillende thema’s. De gebiedsgerichte aanpak staat centraal, maar je kunt ook kiezen uit andere (actuele) thema’s. Uitnodiging en programma volgen later.

We hopen van harte je op 8 juni te mogen verwelkomen in Hilversum. Wil jij op de hoogte blijven over de werkplaats en de activiteiten van het Netwerk Platteland? Volg ons op social media en bekijk de website voor meer informatie.