Nieuwsbrief Netwerk Platteland mei 2022

Beste netwerkpartner,

In de mei-editie van de nieuwsbrief stellen we je graag voor aan een aantal nieuwe collega’s bij het Regiebureau POP. Wij zijn blij dat zij ons team komen versterken!

Verder lees je een nieuwsbericht over een nieuwe openstelling. De Subsidiemodule Agrarische Bedrijfsadvisering en Educatie (SABE) gaat op 1 juni a.s. weer open met de subsidie voor lerende praktijknetwerken. Op 25 mei a.s. organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een webinar hierover.

En we presenteren met trots ons nieuwe themanummer ‘Voedsel en gezondheid’. In deze uitgave staan allerlei verhalen en interviews over voedsel en gezondheid centraal, waaronder vijf POP3-projecten. Ook onze zuiderburen hebben een aantal mooie plattelandsprojecten in het zonnetje gezet. Het Vlaams Ruraal Netwerk bundelde deze projecten in de inspirerende brochure ‘Landbouw en natuur, hand in hand’.

Tot slot lees je over de 22e meeting voor National Rural Networks (NRN) in het Oostenrijkse Kufstein.

Veel leesplezier!

Vriendelijke groeten van de medewerkers van het Regiebureau POP

22e NRN-bijeenkomst weer fysiek: back together!

Op 5 mei 2022 vond de 22e bijeenkomst van de National Rural Networks (NRN) plaats. De bijeenkomst werd georganiseerd door het ENRD Contact Point en de Oostenrijkse NRN en stond in het teken van het nieuw op te richten GLB-netwerk en kennisdeling via AKIS in de nieuwe GLB-periode vanaf 2027.

22e NRN-bijeenkomst weer fysiek: back together!

grote groep mensen
Beeld: ©ENRD

Nieuwe medewerkers Regiebureau POP

Bij het Regiebureau POP hebben we er sinds kort een aantal nieuwe collega’s bij. Maak kennis met Marianne Stadlander, Nikee van den Berg, Benedicta Nkansah en Priscilla Oosthoek.

Nieuwe medewerkers Regiebureau POP

Groen vlak met tekst even voorstellen, onze nieuwe collega's

Subsidie voor lerende praktijknetwerken van start

De Subsidiemodule Agrarische Bedrijfsadvisering en Educatie (SABE) gaat op 1 juni a.s. weer open met de subsidie voor lerende praktijknetwerken. Op 25 mei a.s. organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een webinar hierover.

Subsidie voor lerende praktijknetwerken van start

3 heren staan in een weiland met elkaar te praten